Proefpakketten

Bestel hier uw proefdozen!

Wat moet u kiezen als u voor de rijk gevulde kast in de wijnhandel staat? Of als u door ons online aanbod heen scrollt. Je kunt kiezen op land en streek, kleur en soort, landbouw-methode, stijl en rijping of op wijnmaker. We zijn in Nederland verwend met een enorm aanbod aan wijn. Dat is aan de ene kant natuurlijk heel mooi, maar het kan ook keuzestress geven.

Daarom hebben we voor u een mooie selectie proefpakketten samengesteld. De categorieën die we kozen zijn LandFavorieten en Natuurwijn. We hebben daarbij extra gelet op de prijs (we hanteren een gemiddelde prijs van ongeveer 13 euro per fles) en we letten goed op de variatie van regio, producent en druivensoorten, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van het thema. Alle pakketten worden met zorg samengesteld en in de prijs van de proefdozen is altijd een mooie korting verwerkt. De pakketten worden gratis bij u thuis bezorgd, vergezeld van een korte proefnotitie (smaakomschrijving) van alle geleverde wijnen.

Let op: de samenstelling van het te leveren pakket kan, afhankelijk van de voorraad,  afwijken van de online vermelde wijnen op de betreffende pagina!